Studing

Hellu dears! Träffade Mikaela efter skolan, vi skulle sätta oss på ett mysigt fik. Seriöst vi letade fik aslänge! Men vi hade kul! Fick inte sådär jättemycket gjort, så nu ska jag drukna i läxor. (Det känns ju bra).
Juste, idag är det topmodell sverige, weihoo! Det är så kul att kolla på alla dryga wannabes som försöker bli modeller, haha ;) Säger inte att alla är det, men seriöst efter ett program. Så har man alltid nån man inte gillar.

I love...

I love produkter från i love... HAHA. Nejmen, vill verkligen tipsa er om dom! Dom luktar så sjukt gott, är effektiva och allt! Dessutom är det väldigt billigt + att du kan sammla en hel serie. Asbra! Min favorit är rasberry & blueberry och coconut cream.
Update u later!

Dagens outfit

Skjorta ~ H&M
Jeans ~ Bikbok
Kofta ~ Tiger of sweden (inte med på bilderna)
Update u later!

Todays nails

Hellu! Fixade mina naglar hos mina kusiner, hon hade grymma nagellack! Väldigt snygga och udda färger!
Gjorde det väldigt enkelt. Simpel and nice!
Gjorde olika på vänster och höger.
Tipsar er verkligen om att ta en ganska matt färg, som brun eller grå som jag gjorde, och lägg på ett matchande glitter! Assnyggt!


Oherre, mina naglar ser pytte ut.
Update u later!

Outfit

Hej finaste läsare! Har precis kommit hem från solna. Var och träffade hela min släkt, we always have fun you know! ;) Nejmen, haha. Men vi var där för att säga hejdå, till min underbara finaste och bästaste storkusin som åker till sydamerica imorgon, och är där i ett år.. So sad.. :(
Mysoutfit, check!
Tröja ~ tiger of sweden
Byxor ~ Hollister
Mjukistofflor ~ H&M

Godmorgon!

Vaknade ganska tidigt idag... Huh? ;) Inte likt mig..
Men jag gjorde iårdning en smoothie och gick och satte mig vid datorn, för att göra ett inlägg till er underbara läsare!
YUMIE
Update u later!

13 år snart!


Fick hem på posten

Fick hem ett prov från The body shop Choklad-lukt. Luktar gott och funkar. Men nog ingen jag skulle köpa. Min favoriter är helt klart citron, jordguss, grapefrukt och blåbär! Sen var jag ju såklart tvungen att vara kreativ, så jag tog en tom burk, det är verkligen jättebra att sådanna hemma. Det finns att köpa på H&M vet jag. Så jag hällde i allt där i! (Y)


blogg.se/stil

Euw... Det känns som om allt ska handla om mode. Det finns ju andra bloggkategorier. Vad tycker ni?
Update u later!

Förlåt med stort F igen.

Hej, var borta igår kväll. Och nu.. Jag bloggar när jag kommer hem, och då får ni massa roliga inlägg!
Update u later!


Body butter!

Hej! Vill verkligen tipsa er om body butter från the body shop. Alla luktar sjukt gott och är hur effektiva som helst, det sjunker in i huden assnabbt, och man blir superlen, och luktar supergott! Desutom finns det för endast 85 kronor nu. Asbra pris! Kram!
Update u later!

Förlåt med stor F

Hej! FÖRLÅTFÖRLÅTFÖRLÅT. Jag hann aldrig blogga igår. Jag kom liksom hem klockan väldigt sent, så var jag tvungen att duscha och äta. Min träning kommer att sluta klockan nio varje onsdag, och jag kommer därifrån klockan halv tio, sen åker jag hem, tar en halvtimme. Aja, det blir sent.. Men jag kanske kommer hinna nån gång ibland. Men det kommer komma upp tidsinställda VARJE onsdag. Kram!

Svar på tal

Postat av: Felicia berg

Kan inte du ha typ "dagens tips" eller nåt sånt? där du typ tipsar om bra saker till kroppen, huden, bra filmer, spel, appar, osvosv.. Vore skit kul! Puss <3

2012-01-24 @ 19:01:39 
URL: http://feliciaberrg.blogg.se/
Svar: Självklart! Jag kan lägga upp ett imorgon! Blir verkligen jätteglad när ni kommer med bloggtips, får värsta bloggkicken, haha. Nejmen, fortsätt så, då vet jag vad ni gillar. Kram!

Dagens outfit!

Hellu dere! ;) Weeeiho, sovmorgon imorgon! Fick reda på det nyss också, det är inte helt fel liksom.
HPI mössa ~ Nk. Hollisterjacka ~ Vickans. Uggs ~ uggs. Jeans ~ Bikbok. Kofta ~ Hm.
Tyckte att inlägget var jättefint, efter den där bilden bara, men nej. Det går inte. Jag måste lägga ut resten.
HAHA, thats me, wooopwoop!
Laddade över bilderna till datorn och gick igenom dom, hittade typ 10000000 sånna bilder. Wops, hihi
Update u later!

Home again

Hejsan! Är hemma igen, har en del saker att fundera på.. Gosh.. Iallafall, nu har jag tagit en kopp te, ska snart locka håret, och sätta på ansiktsmask. Dagens outfit-bilder kommer senare. Tänkte även kanske ta med kameran ut.. Statestiken har sjunkit någon enormt! Så det kanske blir bättre med lite roligare inlägg. höhöhöhö...
Update u later!

Godnatt

Godnatt, måste verkligen gå nu! Förlåt för den usla updaten, bättre imorgon!

1D

Hej! God damn, har så ont i fötterna! Var så himla smart att gå ut med gummistövlar, i snön, så mina fötter har förfrusit, och är helt vita.. Sitter med dom i ett fotbad just nu. Så hoppas att det blir bättre! Ska fila och smörja dom med fotscrub sen.

Städdag idag igen

Yesbox, låt rubriken tala, idag ska jag städa. Och jag har mycket ondare i ryggen.. not gooooood. Nu sitter jag och tittar på lite videor på Youtube, weiho! Vi har studiedag idag eftersom vi hade öppethus i måndags, thats nice!

One direction - What Makes You Beautiful


God damn, 0.27 - 0.30. Han är SNYGG. Harry styles. :love:

Basic outfit

Enkel outfit, med mycket basplagg. Matcha med snygga och många accesoarer, så har du en supersnygg outfit!

Fototips

Just something easy.. not a big deal. HAHAHA, vad det där roligt? Nej. åh, jag är konstig just nu.
Update u later!


The notebook

Hej, är med Bella nu, vi tittar på the notebook, och äter chips, that's awesome! Love u girl! Juste vi har bestämt oss för att bli rika, vi SKA köpa den här kameran! Vi ska sälja muffins, eller något sånt!
Hej normal!
Update u later!

Öppet hus

Hellu readers! Nu har jag kommit hem från öppet hus i skolan, har ganska mycket ondare i ryggen nu.. Prutt.
Men iallafall, så har jag en oerhörd lust att träna, but NO. :(
Idag ska iallafall Bella sova hos mig, eftersom vi hade bestämmt det. Men jag kommer inte orka göra så mycket. Haha, fattar inte ens varför jag sitter och skriver det till er..? Ska plocka fram kameran nu, och vara lite kreativ, ni får resultat sen!
Whitout makeup
Update u later!

Little miss sunshine

Hellu sunshines! Hahaha, tyckte att det passade! Sitter och tittar på little miss sunshine just nu, har sett filmen förut. Men det var jättelänge sen. Men den är bra, sett på 4:an! Fast nu är det nyheter, hehe. Så jag ska fixa smilisar till bloggen, nice huh..?
Update u later!
Update, nu har jag smilisar! :) :love:

Morot

Hej! Alla borde äta morötter, haha. Nejmen, visste ni att man blir brunare av det? Blekfis som jag är, blev jag asglad när jag läste det. Eftersom att jag älskar morötter också. Det är gott + Man blir brun av det. Sen innehåller det massor med A-vitaminer som ger dig bra syn, framför allt mörkerseènde. WIEHO, thats good!
Update u later!

A Walk On The Wild Side

Eftersom att det har varit så kass uppdatering så får ni dagens låt!
Update u later!

Godmorgon

Nu har jag ätit frukost, är fortfarande hemma från skolan, och jag vill inte. Alltså jag vill till skolan, haha. Men imorgon är det öppethus, så då ska vi vara där och sälja bullar. Då ska jag dit. Idag ska jag ta i tur med mitt rum, jag räknar med att det är HELT klart, och några veckor, ska rensa alla flyttkartonger, osv. Ni kommer få före, och efter-bilder. Just nu håller jag by the way, på att planera ett inlägg. Som kommer bli nästa, så håll utkik!
HAHAHAHAHAAAHAA, Ebba i umeå 2011, gud vad vi hade kul.
Update u later!

Länkbyte - Ebny

Hej! Har ett länkbyte, med två jättesöta tjejer, Ebba och Fanny. Dom bloggar om allt möjligt, shopping, fotogeafering. Bloggen är iallafall jätebra! Checkk it! Tryck på bilden!
Update u later!

Länkbyte - Ebny

Hej! Har ett länkbyte, med två jättesöta tjejer, Ebba och Fanny. Dom bloggar om allt möjligt, shopping, fotogeafering. Bloggen är iallafall jätebra! Checkk it! Tryck på bilden!

Shoppa under 50 kronor!


Svar på tal

Fick en fråga om hur jag ser ut ofixad. Ingen big deal skulle jag säga. Here you have it!
Helt osminkad, och ofixad.
BBBBBBBBBBBBBBBBBBJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJUUUUUUUUUUUUUUUUUUDDDDDDDDDDEEEEEEEEERRRR.
Update u later!

Poodwaddle

Hej! Vill inte direkt tipsa er, eller jo. Men det är ganska sjukt igentligen. Det är en hemsida, där det står hur många som dör, en person varje sekund! Och det finns listor hur många som har mördats i USA, sen nyår. 394! på 16 dagar. Det är SJUKT. Tryck på bilden!
Update u later!

Gör din egen minifotostudio

Hope u like it!
Update u later!

Länkbyte # 3

Vanessa, hennes blogg är grym! Ni har ju hört om henne förrut, check it out!
Tryck på bilden!
Donna Lindblad, har bara träffat en gång. Men sjukt snygg! Och jättebra blogg!
Tryck på bilden!
Ida, asbra blogg. Med en jättesöt och snäll tjej! Saknar henne!
Tryck på bilden!

Vet att det är lite mycket länkbyten just nu. Men det är för att få fler läsare!
Vill du ha länkbyte? Kravet är att du ska ha runt 200 unika. Släng iväg en kommentar!
Update u later!

Svar på tal

Hello! Fick en fråga om vad jag hade för vinterskor. Jag har två par "vinter"skor, vilket jag tycker är ganska smart. Jag har ett par Ugg's som är från Mathilde och kan köpas för runt 2000. Sen har jag ett par doctormartens som jag köpte i sommras när jag var i London. Jag vet inte vad dom kostar i Sverige, men i London kostade dom cirka 1300. Dom finns att köpa lite här och var, google är din bästa vän, budy! Ugg'sen andvänder jag när det är lite "torrare" väder, och doctormartensen i lite "slaskigare" väder. Jag har mörkbruna Ugg's, och Vita doctormartens.
Update u later!

the body shop & victoria's secret

Hej! Vill verkligen tipsa er om dom här två produkterna, en body butter från the body shop, och en body splash från Victoria secret.
VICTORIA'S SECRET BODY SPLASH: Jag har bara en bodysplash från Victoria's secret, lost in fantasy. Och den är helt klart värd priset!
Den kostade 200 när jag köpte den. Och det är 250 milliliter i den. Så det är som en stooooor parfym. Förutom att dom luktar så sjukt gott, så håller dom i jättelänge! Så det försvinner inte efter några timmar. Stor Hiss!
THE BODY SHOP BODY BUTTER: Dom här kan jag också rekomendera! Stort, dom luktar jättegott. Just nu använder jag Grapefruit, och jag har haft Lemon, och papaya. Alla dom luktar jättegott! När mina tar slut ska jag nog köpa Blåbär. Och dom luktar gott, har söta burkar, och rimligt pris. Men dom fungerar verkligen. Huden blir jättelen!

Uppdatering i garderoben

Hello! Var på Ikea, för jättelänge sen, och köpte sånna här lampor som man har i garderoben, så varje gång man öppnar tänds det. Nu har vi satt upp dom, det blev asbra! Har fått en fråga också om jag kan lägga upp bild på min garberob. Så jag pasar på nu! Man ser inte lamporna på jättebra, men det lyser starkare i verkligheten. + att min garderob är inte såär jättefixad just nu. Ni får se bättre bild nån annan gång!
update u later!

Pannkakor here i am

Hej! Känner mig asduktig, för att jag gjorde pannkakor till lunch / frukost. Eller ja, jag känner mig duktig
av att jag tog insiativet. Men herregud, vad dom blev dåliga. Jag skyller på receptet.. Dom blev inte alls
goda, så dom fick säga hej till sopptunnan.
En blev god, av 10.
Update u later!

10 saker ni inte visste om mig

* Jag är halvchilensk. Så jag kan prata spanska. Halvbra.
* Jag spelar saxofon.
* Jag fyller 13 i februari.
* Jag har tvångstankar, och jag tycker att det är jättejobbigt, men jag försöker bli av med dom.
* Jag kan inte klara mig utan min dator.
* Jag älskar tjejtidningar, asmysigt att sitta och bläddra i.
* JAG ÄLSKAR GYMNASTIK.
* Jag gillar inte kanelbullar, Euw!
* Jag har världens bästa familj och vänner.
* Utan gymnastik skulle livet vara urtrist!


Hollister playlist

Tjenare! Ni som har varit inne i Hollisteraffären känner igen låtarna.. När jag hörde den, alltså nu på youtube. Så
bara wops, så kunde jag den. Helt sjukt igentligen att en affär kan göra så stor påverkan.. 
Haha, tvivlar på att nån av orkar lyssna igenom alla.
Update u later!

Svar på tal

Postat av:

Mikaela måste färga det hon passar jätte bra i brunthår ;)

Kan du göra en åt mig?

SVAR; jag fixar en bild på dig, om du skriver vem du var. Haha. kommentera det här inlägget, kram!

Update u later!


Länkbyte - Lova

Hej! Har länkbyte med Lova! Läser hennes blogg och den är jättebra! Jag vet inte vad det är, men nått gör så att den bli jättebra! Klicka på bilden så kommer du till hennes blogg
Update u later!

V A T T E N B I L D E R

Vad tycker ni? Blev ganska nöjd, har säkert flera hundra till på datorn. Men dom här tror jag att jag blev
nöjdast med, ni får se dom andra en annan dag. Eller okej, jag är nöjd med alla där uppe förutom den
första. Föresten vad vill ni att jag ska blogga mer om?
Update u later!

portrait professional

Tjellel! (haha?) iallafall, satt och hade tråkigt och kom på den brilianta ideèn att redigera en bild i portraitprofessional. Den är verkligen jätteskoj! Du kan redigera massa saker, hårfärg, ögonfärg, ansiktsform, m.m.
Det ända negativa är att du inte kan spara bilderna om du inte har köpt versionen. Men du kan ju ladda hem gratisversionen, och göra som jag. Printscreena! *happyface* Haha. Redigerade iallafall en bild på Mika idag. Har gjort på blandannat Vanessa också. Vill du att jag ska göra till dig? Mejla [email protected] Eller släng in en kommentar i det här inlägget!
Mika
Vanessa
Vill du också ladda hem det tryck -->HÄR<-- och tryck på "free trial".
Btw, Mikaela passat jäääääättebra i brunt hår.
Update u later!

Länkbyte # 2

Tryck på bilderna!
Ella
Bella

Det här gillar vi!

Satt och kollade runt lite på youtube (igen) och hittade den här tjejen.
Störtskön, började asgarva 0.15. Kolla hennes andra video, tjena kexet.
LIKELIKE
Update u later!

Redigerig

Tjolalalal! Satt och lekte lite, inget märkvärdigt direkt.
Vad tycker ni? Kommentera gärna. Den första är helt oredigerad, och den andra är redigerad, (nehe?)..
Update u later!

Horses

Hejsan! bilder tagna 2009, tjolahopptjolahej!
Update u later!

Mange bjuder

Hej, har sån himla blogglust idag! Men iallafall, ni måste kolla den här videon. Bästa, speceillt rappen
+ att killen kan sjunga. Check it!
Update u later!

little man

Hej! Har precis kollat klart på den här filmen, tycker den var sådär. Hade ganska höga
förväntningar, men ja. HELT OK. Hahaha, har ni några filmtips? Tjejfilmer?
Update u later!

Smoothie


Hoppas ni fick insperation eller nått!
Update u later!

H&M spring

Hej snygga kläder! Tänk allt det där på våren tillsammans... Love. Den marinblåa kabelstickade tröjan, inte för att det syns att det är kabelstickad, men iallafall. Den är sjukt mycket snyggare i verkligheten!
Update u later!

Smoothie + Film

Nu ska jag gosa ner mig i sängen med massa kuddar, och titta på film. Godnatt, vi ses imorgon!
Update u later!

Nystart!

Okej! Nu blir det nystart! Jag kommer inte ta bort något ur arkivet, men nu satsar vi! Jag kommer börja med mer roliga inlägg, inte bara om min vardag. Kommer fota mer med min systemkamera. Kommer anstränga mig mer, hoppas ni fortsätter att läsa, kram!
Update u later!

Hungerspelen

Åh, herre gud! Tror att jag kommer gå in i en djup depprition snart. JAG HAR LÄST UT FÖRSTA DELEN, det känns så sorligt! Det var helt seriöst en av dom bästa böcker jag har läst, tro mig jag har läst många. Men som tur är har jag en så snäll mami, så hon har gått och köpt tvåan och trean till mig. Ska gosa ner mig med massa kuddar, en smoothie och andra delen snart. Ni borde läsa den, funderade helt seriöst på att läsa om den direkt efter. Den klassar ut harrypotter, och många mer böcker! Ingen annan har liksom aldrig skrivit på det sättet förut, allt är liksom nytt. ett ord: ASBRA.
Destutom kommer den på film 23 mars.
update u later!

I am better!

Mår mycket bättre nu! Wihoo, har inte lika ont längre.
Update u later!

HUR MAN BLIR AV MED EN KILLE PÅ 10 DAGAR

Hej! Mår lite bättre nu. Ska sätta mig och titta på den här filmen nu, såg ungefär halva igår på sjukhuset, men då var jag lite halvt borta. Men jag ska titta på den nu.
Update u later!

Varför jag inte har bloggat

Hej! Tänkte förklara lite varför jag inte har bloggat, den ligger till så här. Igår på träningen körde jag en sak, och landade halft på huvudet. Det gjorde ont då i sekunden i nacken alltså. Men inte efteråt, så jag fortsatte att köra. Sen fick jag väldigt ont mot slutet av träningen. Sen när jag skulle åka hem gick jag på toa, och då fick jag upp blod ur halsen (fräsht). Så vi åkte till sjukhuset, jag rönkade skälletet, och magnetrönkades, eftersom att dom ville kolla mina inre organ, efter som jag blödde. Nu mår jag inte sådär jättebra, jag fick ha en sån här nacksele, haha. KUL. Nejmen, jag hoppas att jag kan uppdatera bättre idag. Kram!
Update u later!

Godnatt

Godnatt alla fina blogläsare! Förlåt för att jag har uppdaterat SÄMST idag och igår, jag ska bättra mig. Imorgon försöker jag blogga så mycket jag kan! Men ni kan passa på att titta och lyssna på den här videon, låten påminner mig om en väldigt speciell person. Den är sjukt bra iallafall, watch it!Godnatt alla fina blogläsare! Förlåt för att jag har uppdaterat SÄMST idag och igår, jag ska bättra mig. Imorgon försöker jag blogga så mycket jag kan! Men ni kan passa på att titta och lyssna på den här videon, låten påminner mig om en väldigt speciell person. Den är sjukt bra iallafall, watch it!
Update u later!

Squeezed up

Hej alla fina..(och fula). Vill bara ge er ett tips innan jag hoppar in i duschen. SQUEEZED UP! För er som inte förstår så är det ett smootiheställe i gallerian (stockholm). Vet faktiskt inte om det finns nån annan stans, det är mycket möjligt. Men deras smoothies är helt klart godast! Dom har ganska dyra priser, jag har bara tagit en smoothie där 5 gånger (?). Men jag vill verkligen tipsa er om det stället, speciellt deras smoothie, passion breeze med extra lime, den ÄR godast!
Observera att jag håller i en smoothie därifrån..!
Update u later!

Chihuahua

Det här är ett inlägg till Mikaela och Bella! HAHHAHAHAH, fattar ni vad jag menar?
Update u later!

Svar på tal

Postat av: Felicia berg

Snälla svara på frågan i ett inlägg:
Om jag vill tjäna pengar på min blogg. Får man hem pengar i brevlådan eller vadå? Måste man ha tillstånd av sina föräldrar,mina är rätt barnsliga och dom kommer ba "nej inte hålla på med sånt där" lalalalala. Så aa kan du förklara lite mer? Skulle bli hemskt tacksam. Följer din blogg varje dag! Den är skit bra och du är skit söt. Puss på dig <3

2012-01-10 @ 23:13:41 
URL: http://feliciaberrg.blogg.se/

Självklart ska jag förklara! Har fått flera frågor om det här. So here we go!
Du behöver inte ha föreldrarnas tillstånd, och det är en säker sida, du kommer inte få in olämplig reklam, efter som du själv väljer vilka annonser du ska ha. Och såhär fungerar det, om du läser om en annons på adsettings så kommer det stå hur mycket DU tjänar på att ha den på din blogg. Det kan exempel vara att du får 0.80 öre varje gång någon går in på länken via din blogg. Jag har faktiskt inte fått in några pengar än, man får hem som i slutet av månaden.. Och jag tror dom hör av sig, angående hur. Vet alltså ej, om dom kommer på posten eller in på ett bankkonto. Hoppas det hjälpte, kram! (om du undrar någor mer, så kommentera!)
Update u later!

Gonatt

Godnatt, de här blir sista inlägget! Vi hörs imorgon, men jag ska inte riktigt sova nu, men jag stänger av datorn och sånt. Ska göra mig iordning, läsa en stund, och ta det lungt. Bjuder på en bild på idag!
Update u later!

Partystuff

Hej igen, haha! Vill verkligen tipsa er om PartyStuff.se asbra hemsida, du kan beställa massor med saker, spel, färglinser, lysrör, M,m. Och allt till ett hyffsat pris! Tycker verkligen ni ska ta en titt! Om du inte ska köpa så kan du alltid kolla runt på deras hemsida, brukar alltid roa mig när jag har tråkigt med att kolla runt på lite olika sidor.
Update u later!

Tjäna pengar på din blogg, gratis!

Tjäna pengar på din blogg - Testa gratis!
Tryck på länken för att komma till hemsidan, den är inte så känd än, men superbra! Jag har vari medlem ett tag och har kännat runt 300 kronor, så om du har en blogg borde du bli medlem! Det är helt gratis och går ut på att du lägger ut annonser på din blogg, du får själv välja vilka annonser du vill lägga ut, helt klart värt ett försök, kram!

Bloglovin

HELLO AGAIN! Har skappat bloglovin, bra va? Skulle vara väldigt kul om du vill följa mig, det kan du göra genom att trycka brevid headern! Kommer börja använda bloglovin då jag tycker att det är ett lätt sätt att hålla koll på vilka bloggar som har uppdaterat, om du vill att jag ska följa dig tillbaks, så släng in en kommentar bara!

Update u later!

Bilderna från idag

Var tvungen att cencurera sista bilden, det var ingen vacker syn...
Update u later!

@home

Hej alla godingar! kom hem för ett tag sen, jag har duschat, tvättat håret, ansiktsmask M.M. Tänkte att jag ska sätta mig och svara på lite kommentarer nu..
Träningen gick sådär, var sjukt trött. Jag och Vanessa garvade åt allt, haha. Vi tog lite bilder på väg hem, jag lägger upp dom senare. Idag skulle vi varit på lunch hos några, så då kunde jag inte sova hos mickis, och sen ba: Nej det blir ingen lunch. ÅH. Så då sov jag inte hos mickis. *sadface*.
Bjuder på en bild från NU. hihi.
Update u later!

Before I die

Älskar verkligen "before i die"bilder. Kan sitta och titta på dom i timmar, haha.
Update u later!

Riley

Hej! Ni har undrat hur min hund ser ut, har aldrig lagt upp några vidare bilder på honom. Men nu så..
Love u forever! (haha, vad töntigt det lät)
Update u later!

Pastellfärger, mode i år!

Pastellfärger blir modet i vår igen, tycker själv att det är sjukt snyggt.. Tillexempel ett par svarta jeans, en kabelstickad tröja i pastellfärg, med ett par vita converse, hur snyggt? Speciellt mintgrönt!
Update u later!

Sliten Andrea

Hello sunshines! Nu har jag ätit middag, lekt med min hund, har saknar honom! Just nu funderar jag på att sätta på en film. Eller något sådant.. Tänkte bara snabbt lägga upp kvällens outfit, eftersom jag inte har fått tag på bilderna fråg gävle än. Känner mig lagom sliten och fin, bjuuuuuuuder stort. Ska snart hoppa in i en lååång skön dusch.



Munkjacka ~ Hollister
Mjukisbyxor ~ Hollister
världens skönaste sockor ~ twilfit
Update u later!

Oj, herregud

I AM HOME! Hej föresten! Jag ville bara säga det.. Har ont i ryggen, är trött, och ah. Jag uppdaterar senare, jag lovar. Det kommer att bli massa roliga inlägg, med bilder videosar och sånt.
Min statestik har sänkt enormt när jag var borta, buhu..
Update u later!


Förlåt

Förlåt för att jag inte har uppdaterat så mycket.. Men har varit hos min morbror hela dagen så ja! Just nu ligger jag i sängen, smsar och kollar på tv :) hörs imorgon. Puss
Http://belladesideri.blogg.se


Bild - Ella


Med Agnes!

Hejhej! Ella här. Agnes är hos mig i lägenheten just nu. Vi har målat och massa annat! Vi ska snart hem till mig och hon slaggar hos mig också! Vi ska se på Abduction med Taylor, kärlek! Hörs kanske sen!
-Skriver från iPhone & det går inte att ladda upp bild-


Gästbloggar - Ella Holmgren

Hejhej alla Andreas läsare! Andrea skulle till Gävle så jag och Bella gästbloggar :) Idag har jag varit i nya lägenheten och målat och spacklat osv. Agnes har varit också där och hjälpte till, vi åt på BK. Tjockisar alltså..! Har varit där i drygt 8 timmar och kom hem typ 20.00 har kollat på serier och annat så förlåt att jag bloggade så sent. Höra imorgon!
Min blogg: http://ellaholmgren.blogg.se


Gästbloggaren - Bella Desideri

Hej alla Andreas läsare, som ni vet så är hon ju i gävle med sitt lag och tävlar om jag minns rätt? Jag och Ella skulle gästblogga åt henne. Ska försöka göra det bästa jag kan, medans jag bloggar på min egna blogg också. För att komma till den tryck här! Nu iallafall ska jag äta frukost, sen vid 12/halv 1 träffar jag Aleksandra och vi ska dra till stan med ludwig och martin, för vi ska shoppa med ludwig på hollister. Hihi, vi hörs innan jag åker!

Hejdå!

Hejdå, nu drar jag till gävle. Har fixat två stycken som kommer gästblogga. Om ni gästbloggar bra, då får ni varsin present, hihi. Kram! HEJDÅ!

Länkbyte - Christine

Länkbyte med Christine! Jättefin blogg, saknar dig! Klicka på bilden om du vill komma till bloggen.

Dagens outfit

Dagens outfit och facelook, hade faktiskt inge smink idag, hihi.
Tröja / Linne ~ Bikbok
Jeans ~ JC

Shopping!

Hej! Väldigt fin skylt *host*. Aja, nu är jag iallafall hemma, jag har ätit middag, och nu håller jag på att packa.. TAGGA GÄVLE! Iallafall, ska ju hitta någon som gästbloggar.. Släng in en kommentar!
Juste, jag lovade er att jag skulle visa vad jag köpte.. Jag visar allt jag har köpt på mellandagarna..
Hollister långarmad tröja  ~ 149:-
Hollister mjukisbyxor ~ 320:-
Hollister munkjacka ~ 349 :- (den är marinblå)
Victoria Secret body splash ~ 200:-
Tröja / linne, Bikbok ~ 125:-
Hänglsen, H&M ~ 70:-
Tofflor, H&M ~ 30:- (REAREAREA!)
Pyjamasbyxor, Åhlens ~ 99:-
Ursäkta dom dåliga bilderna, hittade inga batteri till systemkameran, så jag tog med Ipoden.
Update u later!

Hilma

Nu sitter jag och skypar med Hilma, ska ju träffa henne idag, saknar henne!
Vi ska till stan (standard) Men jag måste faktiskt köpa saker till Gävle, åker på fredag!
Men jag kommer fixa någon som gästbloggar. Aja, måste sticka, puss!
Update u later!

'
Älskling!


Dom som gillar @facebook skriver jag om på min blogg

Klara ljunggren - Känner inte, men säkert snäll.
Caroline schede - Hur söt och snygg som helst! Det var jättelänge sen vi sågs!
Erika Reyes - Skön humor, snygg.
Shoo Earn - Känner inte, men snygg.
Pelda Todorovic - Chattat några gånger, snäll och snygg. Borde ses..
Isaac Neikter - Bror, du är älskad och saknad.
Jennifer Edberg - Syster, hur längesen var det? Vi måste ses snart!
Vera Cladi - Känner inte, men har träffat dig en gång, på disco..
Nova Möller - Rolig, snygg! Saknar dig.
Marre Behjo - Har inte träffat så mycket, en gång tror jag. Men snäll!
Tove björk - Jättesnäll, rolig, snygg. Saknar dig.
Tilda Katz - Har tappat kontakten.. :/ Men snäll.
Rania Marockan - Känner inte.. Men snygg!
Aliki Siranidou - Har bara träffat nån gång, men skitsnygg! Måste ses!
Alex Neymar Safar - Känner inte, men söt.
Milla Louise Fager - Fannys kompis, snäll..
Denise bieber - Jättesnäll! Rolig!
Willy Fermelin - Har bara träfat en gång, men snäll.
Em Ma - Gick på mitt dagis, snäll!
Felicia Linder - Min tränares dotter, snäll osv...
Nathy Parra - Tjej i min skola.
Varja Henriksson - Min kompis storasyster, snygg!
Felica berg - Snygg, snäll!
Moa Mellberg - Tjej på mitt landställe. Snäll..
Anna Östling - SAKNAR DIG. Du är Underbar Anna!
Aleksandra boskovic - SAKNAR DIG. Seriöst, vi har inte setts på år? Love u!
Nästa gång är det längre tid att gilla, haha.
Update u later!

Hollister

Hej! Kom hem vid sju ungefär, nu har jag duschat, satt på ansiktsmask och rensat garderoben. Sånna där vanliga saker.. Jag behövde verkligen rensa garderoben, det var helt stökigt, hittade ingenting. Så det var skönt. Iallafall, när jag var på stan idag köpte jag en hoodie, ett par mjukisbyxor och en långarmad tröja. Allt från hollister, sen tittade jag på en jacka som jag har velat ha, men den fanns inte i den färgen jag ville, men jag ska åka till täby med mamma nån dag, och kolla där, och så bytte jag mina UGG's..(kul att veta) Men jag visar bild på allt IMOROGON.

Just nu, osminkad och sådär lagom fin.
Update u later!

Godmorgon!

Vaknade för ungefär en halvtimme sen, har ätit frukost och satt på mig myskläder, sitter och dricker te just nu.
Idag ska jag och mamma åka in till stan och byta mina UGG's, kolla Hunters på Matilde, Köpa mjukisbyxor och mjukiströja på hollister, och ta en fika med! Kanske kollar lite mer saker vi får se.. Sen ska jag även möta upp Mika och lämna över lite saker hon glömde när hon sov här.
Update u later, puss


Mika

Hellu again! Tänkte berätta lite om dagen, den spenderades med min Mikaela hihi, tryck HÄR om du vill komma till hennes blogg. Vi köpte donkenmat, tittade på Eva och Adam, Var ute och fotade. Mys!
'
Sötis!
Update u later. Puss!

Dagens outfit!

Låt rubriken tala..
Blus ~ Mikas
Kofta ~ Mikas
Jeans ~ dorothy perkins - London.
Strumpor ~ ålandsfärgan (haha)
Update u later!

Välkommen till min nya blogg!

Hello sunshines! Jag är Andrea, jag bor i stockholm med min familj och min hund. På söder för att vara exakt. Mina främsta intressen är gymnastik och fotografering. Och sen såklart kompisar, mm. Men när det gäller bloggning, så bloggar jag inte om mina "främsta" intressen. Det jag gillar att blogga om är Mode och fotografering. Men såklart gillar jag att blogga om andra saker också! Det kommer vara väldigt blandade inlägg. Hope you enjoy it!

vill du kontakta mig? Skicka en kommentar eller mejla mig på [email protected]




RSS 2.0